o dziadku nie wspomnę
Tutaj możemy sie przywitać
-
Gość
witajcie (mnie:D )
na forum trafiłem przez google, jednak widzę że jest tu sporo osób z forum pirotechnicznego
to forum jest nt rakiet, tam jest to tylko jeden z wielu działów. mam nadzieję że znajdę tu potrzebne mi informacje i będę rozwijał swoje hobby
pozdrawiam admina i moderatorów, jak i wszystkich userow forum :>
brajt
na forum trafiłem przez google, jednak widzę że jest tu sporo osób z forum pirotechnicznego
pozdrawiam admina i moderatorów, jak i wszystkich userow forum :>
brajt
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
-
Gość
a jak to ominąć:
cytat "Aby zabezpieczyć to forum przed spamującymi robotami pozwalamy na publikację adresów stron www tylko zarejestrowanym użytkownikom i tylko tym, którzy opublikowali do tej pory co najmniej 3 wypowiedzi i są zarejestrowani na tym forum od co najmniej 24 godzin.
Liczba Twoich postów: 1, od rejestracji minęło: 64g 3m
Dziękujemy za zrozumienie i wspólną walkę z internetowymi śmieciarzami. Jeśli uważasz, że otrzymałeś ten komunikat przez pomyłkę powiadom administację forum."
cytat "Aby zabezpieczyć to forum przed spamującymi robotami pozwalamy na publikację adresów stron www tylko zarejestrowanym użytkownikom i tylko tym, którzy opublikowali do tej pory co najmniej 3 wypowiedzi i są zarejestrowani na tym forum od co najmniej 24 godzin.
Liczba Twoich postów: 1, od rejestracji minęło: 64g 3m
Dziękujemy za zrozumienie i wspólną walkę z internetowymi śmieciarzami. Jeśli uważasz, że otrzymałeś ten komunikat przez pomyłkę powiadom administację forum."
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt: