Forum niemieckie

Awatar użytkownika
KSard
Supersonic PROFI
Kontakt:

Re: Forum niemieckie

Post autor: KSard »

Witam :D

Podejrzewałem. że coś dziwnego musiało zdarzyć się u naszych zachodnich sąsiadów, bo oglądając statystyki mojej stronie, zauważyłem gwałtowny wzrost ilości odwiedzin z Niemiec.

Moje podejrzenia oczywiście padły na Paula i nawet szukałem czegoś na forum niemieckich rakietowców, aby to potwierdzić :D

Pomysł mi się bardzo spodobał i mam nadzieję, że temat się rozwinie.

Niemieckie Forum rakietowe jest mi dobrze znane - jest tam na prawdę wiele bardzo cennych informacji, z których można korzystać.

Dzięki Paul za tak cenną inicjatywę.
Paul
Supersonic PROFI

Post autor: Paul »

Witam,

Strona niemiecka utworzyla juz nowe Subforum o nazwie -INTERNATIONALE KONTAKTE. Oczywiscie, tak jak i w kazdym forum, by cos napisac trzeba sie najpierw zarejestrowac. Otwierac nowe tematy mozna tak jak i tutaj -po polsku.

Mysle, ze powinnismy rowniez cos takiego utworzyc o podobnej nazwie tzn. KONTAKTY MIEDZYNARODOWE.

Paul
Paul
Supersonic PROFI

Witam,

Na subforum niemieckim - INTERNATIONALE KONTAKTE - ktore bylo utworzone z mysla o Polsce , zameldowal sie rowniez "rakieciarz" z Australii. Z tad tez, subforum to zostalo poszerzone o kontakty z Australia. Jak do tej pory to zameldowal sie tylko KSard,a kto bedzie nastepny? :wink:

Zapraszam!!!!!

Paul
Awatar użytkownika
robercik
Supersonic PROFI
Kontakt:

Post autor: robercik »

Ich liebe Ramstein :!:

wstąpię jak tylko czas pozwoli :wink:

pzdr
Awatar użytkownika
andżej
Supersonic PROFI
Kontakt:

Post autor: andżej »

Witam

Zarejestrowałem się jako Andzej, ale ślęczę ze słownikiem i nie wiem kiedy uda mi się coś napisać :D . Przydał by mi się szybki kurs obsługi tego forum np: jak napisac posta,jak odpowiedzieć na pw itd.

Pozdr
Paul
Supersonic PROFI

Witam,

nie ma sprawy. Masz moze Skypa - to cie pokieruje !!!!

Paul
ODPOWIEDZ