Pomocy-WyważeniE rakiety!!
-
Gość
Pomocy-WyważeniE rakiety!!
Mam problem zamierzam zrobić już moją 5 rakietę.Innych nie wywarzałem ale ta ma mieć 84 cm.Wcześniej nie wyważalem moich rakiet bo były małe ale ta ma być długa i ma mieć średnice 3.0cm.JAK WYWAŻYĆ TĄ RAKIETE GDZIE MA BYĆ PUNKT CIĘZKOŚCI?i CZYM JĄ MAM WYWAŻYC?POMOCY 
-
..:::DAX:::..
DAX, ja choć nie mam pojęcia o programach komputerowych etc po 5 minutach załapałem SpaceCada.. A jak się nie czyta to potem się o każdą rzecz pyta - jeśli chcesz to odpowiadaj na każde pytanie, na tematy ktore setki razy były poruszane.. Mi się nie chcę (pewnie jak większości) skoro wystarczy chwilę poszukać..
-
..:::DAX:::..
załapać, a potrafić umiejętnie z niego skorzystać to 2 różne rzeczy, szczególnie gdy ktoś ma problemy z angielskim
. A co do środka ciężkości to myślę, że nie był to "wałkowany temat" ponieważ nie znalazłem takiego na forum albo jestem ślepy. Dostawałem na PRIVA pytania właśnie na ten temat(a rysunek zrobiłem jako odpowiedź) więc wydaje mi się, że taki temat na forum się przyda. Nie traktujcie tego jako krytyki, bo tu przecież nie o to chodzi. 
-
Gość