głowica
-
xxmichuxx3
- Nowy
głowica
Mam problem z głowica nie wiem jak zrobic ksztal i co sie nadaje do zrobienia.Prosze o wsparcie bo ja czesami dupa jezeli chodzi o takie tematy ale zmierzam do tego zeby miec wiecej wiedzy o modelarstwie rakietowym 
Re: głowica
Poczytaj na forum, najlepsza droga. I ściągnij książki z działu dla początkujących.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w pisania postu. Nie może on służyć przeciwko niemu w żadym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
xxmichuxx3
- Nowy
jak znasz jaks strone to wez podaj bo sam szukalem i nic nie mialem 
To słabo szukałeś, bo wszystko jest w dziale w którym założyłeś ten wątek.
O tutaj
Pierwszy temat z góry - temat Literatura - założony przez jaskiniowca.
O tutaj
Pierwszy temat z góry - temat Literatura - założony przez jaskiniowca.
ściądam te ksiązki otwieram i wyskakuje jakieś dziadostwo ,co to jest ?
"Gdy nie wiesz, do którego portu płyniesz, żaden wiatr nie jest dobry." Seneka Młodszy
Karol, przede wszystkim naucz się pisać poprawnie - to na prawdę nie boli, a jak nie radzisz to pomagaj sobie słownikiem.
W dodatku dostosuj się do tego, aby tak jak każdy zaczynać zdanie z dużej litery! Prosiłem tyle razy.
Żeby otworzyć plik musisz posiadać przeglądarkę plików DJV.
W dodatku dostosuj się do tego, aby tak jak każdy zaczynać zdanie z dużej litery! Prosiłem tyle razy.
Żeby otworzyć plik musisz posiadać przeglądarkę plików DJV.
Moim zdaniem to i tak dobrze ,że ta część modelu została nazwana normalnie. Mógłby się trafić jakiś czubek.
Co jak co, ale pomijając na razie ciekawsze technologie, najprościej by było ją po prostu wytoczyć.
Co jak co, ale pomijając na razie ciekawsze technologie, najprościej by było ją po prostu wytoczyć.
Starczy już. Miodek ma we wtorki dyżur na Skypie - walcie z pytaniem do niego.
Posty usunąłem jako śmieci nie mające nic wspólnego z tematem.
Posty usunąłem jako śmieci nie mające nic wspólnego z tematem.
Free Your Mind