pył alu
Pigła,
Chba nie rozumiesz przyczyn irytacji. Jeśli kupujesz w necie dajmy na to wódkę, to chyba nie oczekujesz, że ktoś ci przyśle zasyfiony zacier zmieszany z wodą z ogórków kiszonych, abyś sobie sam z niego wydestylował czystą wódeczkę?
Moim zdaniem jakaś gnida podszyła się pod konto snopa. Zamawiałem u niego parę razy i zawsze dostawałem towar o 100% jakości.
Chba nie rozumiesz przyczyn irytacji. Jeśli kupujesz w necie dajmy na to wódkę, to chyba nie oczekujesz, że ktoś ci przyśle zasyfiony zacier zmieszany z wodą z ogórków kiszonych, abyś sobie sam z niego wydestylował czystą wódeczkę?
Moim zdaniem jakaś gnida podszyła się pod konto snopa. Zamawiałem u niego parę razy i zawsze dostawałem towar o 100% jakości.
Masz racje. Źle powiedziałem. Kupiłem u Snoopa i dostałem towar bardzo dobrej jakości. Widocznie, tak jak napisał Pinot, ktoś podszył się pod Snoopa albo to jakaś pomyłka. Musisz to poptostu jakoś wyjaśnić (o ile już tego nie zrobiłeś). Moge wstawić zdjęcia mojego alu jeżeli chcecie.
Edit:
Przeciez ja kupowałem dokładnie na tej aukcji! To musii być jaka pomyłka bo towar który otrzymałem jest zgodny z opisem i zdjęciami...
Edit:
Przeciez ja kupowałem dokładnie na tej aukcji! To musii być jaka pomyłka bo towar który otrzymałem jest zgodny z opisem i zdjęciami...
- robercik
- Supersonic PROFI
- Kontakt:
Reasumując pan szczerze ubolewa że zakupił chłam, nakłamał więc w internecie żeby znaleźć frajera takiego jak ja i pozbyć się problemu po kosztach, oczywiście z wielkim szacunkiem dla klienta (króry powinien się cieszyć że nie wybulił 45zł za kilo). Jak sobie odsieję to powinno wagowo zostać 5% kłaków, a jak mi zostaje 50% to wina mojego niezrozumienia co to jest stosunek wagowy a co objętościowy
pzdr
<span style="color: red">Edit by HomiK</span>
pzdr
<span style="color: red">Edit by HomiK</span>
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
- robercik
- Supersonic PROFI
- Kontakt:
Jak widać użytkownik <span style="font-weight: bold">$nop </span> nie zaprzecza że "zrobił mnie w konia" na czterdzieści złotych.
Przestrzegam zatem raz jeszcze, przed zakupem alluminium u użytkownika <span style="font-weight: bold">$nop</span>.
Kupowanie alluminium u użytkownika <span style="font-weight: bold">$noop</span>, w przypadku bycia przez niego "nabitym w butelkę", grozi pozbawieniem wolności do 8 lat, a przynajmniej <span style="font-weight: bold">nieuniknionym </span>procesem cywilnym.
pzdr
Przestrzegam zatem raz jeszcze, przed zakupem alluminium u użytkownika <span style="font-weight: bold">$nop</span>.
Kupowanie alluminium u użytkownika <span style="font-weight: bold">$noop</span>, w przypadku bycia przez niego "nabitym w butelkę", grozi pozbawieniem wolności do 8 lat, a przynajmniej <span style="font-weight: bold">nieuniknionym </span>procesem cywilnym.
pzdr